Att inreda – jag gillar hotellkänsla

I och med mitt jobb reser jag mycket, och det har blivit många hotellnätter. Vissa ställen känner man sig hemma på, och jag vill ta den känslan med mig hem.

Att inreda sitt hem och hitta inspiration är det många som vill göra. Många vill skapa en hemtrevlig känsla och drömmer om att hitta exklusiva möbler som passar in i det hem man har. Ett bra tips för att hitta inspiration är att kika på hur det ser ut på hotell. Många hotell har idag en snygg inredning och kan ge bra tips på hur man själv kan inreda exempelvist sitt sovrum. De använder ofta kända designer till sina rum och utefter det kan man hitta sin egen stil och kombinera inredning av flera olika designers. Besök flera olika hotell för att hitta rätt känsla för just dig.

En butik som erbjuder både ett stort sortiment (på webben och fysiskt) är Nordiska Galleriet. Där kan du även få inredningshjälp i Stockholm, och om du följer länken kan du se att första mötet är kostnadsfritt.

Jag läste den här artikeln och blev inspirerad, förhoppningsvis blir du det också.

Det finns flera bra designer som andas exklusivitet. Bland annat Florence Knoll, som riktat in sig på härliga mönster och möbler som inte tar så stor plats. Det finns även designers som riktat in sig på belysning, som Flos. De har en tidlös design på sin belysning som numera utgör en designklassiker.

En annan bra designer är Fritz Hansen. Hans danska möbler är exklusiva och av god kvalitet. Söker man stabila och bra möbler så är det denna designers kreationer man ska köpa. De andas genuint hantverk som passar väl in i de flesta hem.

Leave a Reply